Jeugdkampen - AFYA Jeugdkampen Contact Homepage

Tijdens de paasvakantie en de maand juli, richt Moulin Bock NaturAction in samenwerking met AFYA sportkampen in voor jongeren van 9 tot 18 jaar:

Voor de kinderen van 9 tot 12 jaar: "Expeditie Ardennen"

Voor de jongeren van 12 tot 16 jaar: "# Mega Adventure"

Inschrijvingen dienen te gebeuren via de website van AFYA.

De informatie- en inschrijvingspagina is bereikbaar via de links "Meer info" bij elk sportkamp.

AFYA

Expeditie Ardennen (9 - 12j)

Oriëntatietechnieken en touwenparcours met meer dan 15 verschillende touwbruggen, avonturentocht met o.a. rappel/abseilen, behendigheidscircuit mountainbike, kruidentocht … dit zijn nog maar een paar ingrediënten van dit actie sportkamp!

Jouw sportvakantie is super afwisselend! Ook voor de jongste deelnemers is er vanaf dit jaar het spannende outdoor lasergame. Alles wordt in veilige banen geleid door onze ervaren outdoormonitoren.

Zo weet je zeker dat je de uitdaging aan kunt! Een onvergetelijk avontuur staat jou alvast op te wachten!

Meer info & inschrijvingen

Top

Touwparcours

# Mega-Adventure (12-16j)

Onder het motto ‘een dag zonder uitdagingen is een verloren dag’ trekken we richting Houffalize, hartje Ardennen, waar elke dag opnieuw een nieuwe spannende uitdaging jou staat op te wachten!

Deathride (aan een kabel naar beneden glijden), rappel, outdoor lasergame, mountainbike, adrenalineparcours, rescue operation, rafting, touwenparcours en een heus challengeparcours met diverse team funopdrachten dagen jou uit en laten jouw adrenalinegehalte flink de hoogte in schieten!
Hoogtepunten op dit sportkamp zijn zeker de rafting bij voldoende water, lasergame én een super avontuurlijke avondactiviteit.

NIEUW!!!

Vanaf deze zomer daagt de nieuwe Mega-swing je uit voor een spannende groepsopdracht! Ben je stoer genoeg om samen met je teammakkers de
spectaculaire Mega Swing tot op 10 meter hoogte te brengen? Schrijf je snel in en ontdek deze avontuurlijke week wat je met jouw kracht, verstand en inzet kan bereiken.

Meer info & inschrijvingen

Top

Rappel
Adrenalineparcours

Azimut s.p.r.l. - Moulin Bock NaturAction | Rue de La Roche, 51, 6660 Houffalize - Belgische Ardennen