Jeugdkampen - Sporta Jeugdkampen Contact Homepage

Tijdens de maand augustus, richt Moulin Bock NaturAction in samenwerking met Sporta sportkampen in voor jongeren van 9 tot 18 jaar:

Voor de kinderen van 9 tot en met 12 jaar: "Junior Adventure Kixx"

Voor de jongeren van 12 tot en met 15 jaar: "Ultimate Adventure"

Voor de jongeren van 14 tot en met 18 jaar: "Outdoor Chill Expedition"

Inschrijvingen dienen te gebeuren via de website van Sporta.

De informatie- en inschrijvingspagina is bereikbaar via de links "Meer info" bij elk sportkamp.

Sporta logo

Junior Adventure Kixx (9 - 12j)

Met een geflipt bootcamp bewijst Sporta dat op een ware avonturiersgeest gelukkig geen leeftijd staat. Negen- tot twaalfjarigen mogen zich uitleven in de plezantste school van het land. En waar blijven zitten en stilstaan gewoon geen kans krijgen. Zet je schrap voor een boekentas vol kicks en tricks. En vergeet vooral niet met je ogen te knipperen wanneer je denkt te dromen. Ja hoor, de outdoor lasergame is heus geen fantasie, maar hyperactieve realiteit! Enjoy the game.

Meer info & inschrijvingen

Top

Touwparcours

Ultimate Adventure (12-15j)

In de snel veranderende vakantiemarkt is stilstaan achteruitgaan. Wat vandaag nog spannend is, brengt morgen enkel onze geeuwspieren in beweging. Daarom ook is Sporta ervan overtuigd dat het goed snor zit met de X-factor van Houffalize. Een vette week vol spannende avonturen, aangevuld met 2 gloednieuwe attracties. Knal jezelf een weg tijdens de outdoor lasergame battle en overleef het heen-en-weer gezwaai van de megaswing.

Meer info & inschrijvingen

Top

Ultimate Adventure

Outdoor Chill Expedition (14-18j)

Langzaam maar zeker geeft dit actieparadijs te midden van de Ardense bossen zijn geheimen prijs. Op zoek naar nieuwe avonturen trek je er elke dag gepakt en gezakt op uit. Demonstreer tijdens deze expeditie je overlevingsskills, kook je eigen potje en vergeet niet naar adem te happen wanneer de actie je tegemoet suist. Van talrijke teamopdrachten tot een outdoor lasergame en een acrobatische megaswing: deze week is beslist niet voor doetjes. Gelukkig is er nog het kampvuur om gezellig bij te praten en heerlijk te chillen!

Meer info

Top

Outdoor Chill Expedition

Azimut s.p.r.l. - Moulin Bock NaturAction | Rue de La Roche, 51, 6660 Houffalize - Belgische Ardennen