Veiligheid & Milieuzorg Contact Homepage

BFNO

Moulin Bock NaturAction is lid van de BFNO (Beroeps Federatie van Natuursport Ondernemingen). De hieraan verbonden gedragscode werd ondertekend en wordt actief toegepast.

 

Approved Safety Practices

Approved Safety Practices®:

Moulin Bock NaturAction voert een actief en professioneel veiligheids- en milieuzorg-beleid.
Ten gevolge van uitgebreide aandacht voor veiligheid en mileuzorg en een toepassing van de cosequenties hiervan in de praktijk, werd het kwaliteitslabel "Approved Safety Practices®" verkregen.
Dit als één van de eerste en enige buitensportbedrijven in België.

 

Materiaal:

Wij werken met professioneel materiaal dat op regelmatige tijdstippen aan controles onderworpen wordt, waaronder een jaarlijkse controle door het erkende keuringsbedrijf Vinçotte.

 

Materiaal

Installaties:

Onze installaties worden jaarlijks gecontroleerd door het erkende keuringsbedrijf Vinçotte. De installaties werden met respect voor de omgeving en de natuur opgebouwd en voldoen aan de nodige veiligheidsvoorschriften.

 

Installaties

Monitorenteam:

Het monitorenteam van Moulin Bock NaturAction bestaat uit dynamische en ervaren monitoren die een opleiding tot regent, bachelor, licentiaat of master in de Lichamelijke Opvoeding, CIOS of ALO doorlopen of reeds tot een goed einde gebracht hebben met eventuele verdere specialisatie(s). Daarnaast volgden ze verschillende interne opleidingen waarin ze vertrouwd raakten met de diverse installaties en ze de noodzakelijke skills meester werden.

 

Monitorenteam

Verzekering:

Moulin Bock NaturAction heeft de uitgebreide polis burgerlijke en professionele aansprakelijkheid van het BFNO ondertekend (Polisnummer: 192.046 bij AGF Belgium Insurance s.a.).
Een individuele ongevallenverzekering maakt niet standaard deel uit van een arrangement.

 

Verzekering